Hotel K_K Hotel Cayre Saint Germain des Pres 4*



Descriere hotel

K_K Hotel Cayre Saint Germain des Pres 4* este situat  la   scurtă distanta de Cartierul Latin, in celebrul district parizian Saint-Germain-des-Pres. Muzeul Louvre si fluviul Sena se gasesc la 800 de metri distanta, iar la 90 de metri se afla statia de metrou Rue du Bac care ofera legaturi spre Poarta Versailles, Saint Lazare si Sacre Coeur. Zona in care este amplasat hotelul - Invalides-Turnul Eiffel este impanzita de monumente, cladiri istorice, restaurante si baruri si este frecventata atat de turisti cat si de boema pariziana. Oaspetilor li se ofera zilnic un mic dejun tip bufet cu preparate regionale. Bistroul "Lounge" serveste preparate rafinate din gastronomia frantuzeasca. Hotelul face parte din lantul hotelier K+K Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

K_K Hotel Cayre Saint Germain des Pres 4* dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, mic dejun în cameră, bar, room service, parcare publica in apropiere contra cost 32 EUR/zi (fara rezervare), internet prin cablu gratuit, WiFi gratuit, grădină, sală de fitness, saună, masaj, cameră cu facilităţi antialergice, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, lift, seif, camere izolate fonic, camere pentru nefumători.

Camere hotel

Toate camerele decorate modern  sunt izolate fonic şi au in dotare aer condiţionat, acces gratuit la internet, TV prin satelit, facilităţi pentru prepararea  ceaiului/cafelei si bai  cu încălzire prin pardoseală.

Masa hotel

Mic dejun.