Hotel Disney`s Newport Bay Club 3*



Descriere hotel

Hotelul Disney`s Newport Bay Club 3* este situat in centrul parcului de distractii si se desfasoara de-a lungul lacului Disney. La numai 10 minute de plimbare intalniti atractiile magice Disney. Parisul se afla la distanta de 30 de minute de mers cu trenul, hotelul oferind serviciu gratuit de transfer de la gara Marne-La Vallee Chessy.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Disney`s Newport Bay Club 3* pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie deschisa non stop, asistenta turistica, camera de bagaje, curatatorie chimica/spalatorie, ascensor, gradina, biblioteca, cutie de valori la recepetie, centru de afaceri,  sali de conferinte, Arcade/sala de jocuri, piscina interioara, pisicna in aer liber (deschisa in sezon), club de sanatate, camera de aburi, sauna, golf, piscina pentru copii, umbrele la  piscina, 4 restaurante, bar/salon, cafenea, bar cu gustari, bar la piscina, room service (program limitat), club pentru copii, supraveghere copii.

Camere hotel

Camerele decorate individual sunt dotate cu Aer Conditionat, mini bar, fier si masa de calcat, baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta, TV cablu, birou, Wi-Fi gratuit, seif.

Masa hotel

Mic dejun continental.