Hotel Marina Byblos 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Marina Byblos  4*  se afla la 2 minute de statia de metrou Jumeirah Lakes Towers, la 5 minute de mers pe jos de Plaja Jumeirah, la cativa pasi de Clubul de iahting, Marina Mall si la 4 km de Clubul de golf Emirates si Ibn Battuta Mall. Hotelul detine 6 restaurante, piscina pe acoperis cu vedere panoramica, camere spatioase, pub englezesc.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, ziare, aer condiţionat, magazine, zonă pentru fumători, închirieri auto, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, darts, biliard, club de noapte/DJ, bar, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, room service, bar la piscină, terasă la soare, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spa și centru de wellness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscina pe acoperis. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera are in componenta: aer conditionat, mini bar, seif, telefon, fier de calcat, canapea, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, izolare fonica, serviciu de trezire, uscator de haine, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun.