Hotel Paradisus Princessa del Mar Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa 5* este situat la o distanta de 40 km de aeroportul din Varadero si la 160 km de Havana, chiar pe frumoasa plaja din Varadero, centrul statiunii aflandu-se la o distanta de cca 20 minute.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa 5* se afla sub managementul lantului Melia. Hotelul dispune de 434 camere, impartite in cladiri de cate 3 etaje, o sala de primire cu receptie si lounge bar, un restaurant principal de tip bufet si 5 restaurante cu specialitati frantuzesti, italienesti, japoneze, orientale si cubaneze, un restaurant grill pe plaja si un snack-bar. In mai multe baruri, turistii se pot delecta cu cocktail-uri tipic caraibiene. Ambianta destinsa a serilor petrecute la hotel este asigurata de muzica live si discoteca. Hotelul dispune si de un coafor, boutique-uri, spalatorie, inchiriere de masini si moped-uri, serviciu medical (contra cost), internet (contra cost) si un Spa, precum si de un areal intins de piscine cu 2 jacuzzi si un swim-up bar (sezlonguri, umbrele si prosoape fara costuri suplimentare chiar si pe plaja). Hotelul ofera vizitatorilor sai in limita disponibilitatii un centru de fitness, biliard, shuffle board, aerobic, tenis (4 terenuri, inclusiv nocturna), excursii de scufundari pentru persoanele cu atestat, navigatie, caiac, windsurf, catamaran, ski nautic, bananaboat, scufundari pentru incepatori la piscina hotelului, tenis de masa, minigolf. Contra cost se ofera proceduri Spa, cursuri de scufundari, golf la Varadero Golf Club. Carti de credit acceptate: MC, VI
 

Camere hotel

Hotelul dispune de camere confortabile Juniorsuite Garden View cu balcon sau terasa cu vedere la complexul de gradini al hotelului, pat Kingsize, baie, wc, halate de baie, uscator de par, Aer Conditionat, televiziune prin satelit, CD player, filtru de ceai/cafea, telefon, seif, minibar, fier de calcat si masuta.
Camerele Juniorsuite Superior au aceleasi dotari si ofera vedere la piscina sau vedere partiala la mare. Camerele Juniorsuite Sea View garanteaza vedere directa la mare.

Masa hotel

All inclusive.