Hotel Sea Breeze 3*



Descriere hotel

Hotelul  Sea Breeze  3* se bucură de o amplasare superbă chiar pe plaja populară din Sunny Beach, în imediata apropiere a numeroaselor restaurante, baruri şi magazine situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Sea Breeze  3* dispune de urmatoarele facilitati:  receptie deschisa non stop, restaurant, bar, terasa, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, camera de bagaje, magazine, Aer Conditionat, zona pentru fumatori, teren de joaca pentru copii, drumeţii, călărie, piscină în aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, room service, transfer aeroport, spălătorie, serviciu de călcat, apartament nupţial, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri biciclete, prânz la pachet, fax/copiator, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit. Nu există parcare disponibilă.  Fumatul  este interzis în toate spaţiile publice şi private.

Camere hotel

Cele 38 de camere duble, 4 studiouri si 12 suite au: balcon, telefon, frigider, TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi.

Masa hotel