Hotel Saint Peter 3*



Descriere hotel

Hotelul Saint Peter 3* este situat pe tarmul bulgar al Marii Negre, in statiunea Sf. Constantin şi Elena si detine 22 de camere duble, 3 apartamente, un restaurant, un bar, centru spa si wellness, o piscina in aer liber cu cda de hidromasaj si o piscina pentru copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire,  terasa, piscina in aer liber, bar, restaurant, mic dejun in camera, room service, pranz la pachet, grătar, seif, lift, spa si centru wellness, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, drumeţii, teren de joacă pentru copii, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, schimb valutar, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, fax/copiator, zonă pentru fumători, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători ,facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, WiFi gratuit, parcare gratuita.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si bai proprii. Apartametele au zone de relaxare, chicinete complet utilate.

Masa hotel

Fara masa.