Hotel Marina Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Marina Beach 5* se afla situat la 20 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2007, este format dintr-o cladire cu 7 etaje si are un numar total de 241 de camere si apartamente: 179 de camere duble, 19 apartamente si 43 de camere tip Junior Suite.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, terasa, lobby bar, bar la piscina si piscina exterioara cu sectiune pentru copii.
Gratuit: terenuri de tenis, masa de tenis, tras cu arcul, boccia, aerobic in apa, step aerobic, tae-bo, hip-hop, fotbal pe plaja, volei pe plaja, fitness, gimnastica in aer liber, sauna, animatie (6 zile pe saptamana), amfitreatru (1600 persoane), jocuri la piscina, lectii de dans si parcare pazita.
Contra cost: internet Wi-Fi (in locurile publice) si seif (in camera).
Copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, mini disco, club, animatori, club pentru adolescenti, petreceri pentru copii, scaune speciale in restaurant pentru bebelusi si paturi pentru bebelusi.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Camere hotel

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, seif (contra cost), baie cu cada, mocheta si balcon sau terasa.

Masa hotel

All Inclusive.