Hotel Kotva 4*



Descriere hotel

Hotelul Kotva 4* este situat la numai 250 de metri de plaja, in partea de sud a statiunii Sunny Beach (la 3 km de centrul statiunii). Hotelul este un mini aqua park, cu tobogane, piscine, locul ideal pentru familiile cu copii. La 800 de metri se afla orasul Nessebar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kotva 4* dispune de urmatorele facilitati: restaurant, bar, receptie deschisa non stop, gradina, terasa, ascesnor, camera de bagaje, magazine, Aer Conditionat, sauna, sala de fitness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca, baie de aburi,  3 piscine in aer liber, umbrele si sezlonguri la piscine, sali de conferinte si petreceri, transfer aeroport, spalatorie, curatatorie, coafor/frizerie, serviciu de calcat, schimb valutar, parcare, internet cafe. Hotelul accepta animale de companie (gratuit, la cerere).

Camere hotel

Camerele in numar de 320 si  cele 150 de apartamente sunt recent decorate (2011), sunt confortabile si sunt dotate cu TV, telefon, mini bar, terasa, baie cu dus si uscator de par, Aer Conditionat. Apartamentele dispun de cabina cu hidromasaj.

Masa hotel