Hotel MiRaBelle (ex Edelweiss) 4*



Descriere hotel

Hotelul MiRaBelle (ex Edelweiss) 4* se afla situat la 300 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul a fost renovat in anul 2011 si dispune de un numar de 176 de camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal cu terasa, seif, casa de schimb valutar, bar la piscina, lobby bar, club de noapte, masaj, coafor, sauna, animatie, spalatorie, sala de conferinte si Wi-Fi in locurile publice (contra cost).
Gratuit: piscina exterioara, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina, masa de tenis, animatie si parcare (in limita locurilor disponibile). Contra cost: biliard, coafor, masaj, jacuzzi, sauna. Copii: piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca, animatie, paturi pentru bebelusi si scaune speciale pentru bebelusi in restaurant.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat central, TV satelit, minibar, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par si balcon (doar anumite camere). Schimbarea prosoapelor se face zilnic.

Masa hotel

Demipensiune.