Hotel Chaika 2*



Descriere hotel

Hotelul Chaika 2* amplasat într-un parc mare, în  statiunea Sf. Constantin si Elena, la doar 35 de metri de Plaja Sirius, oferă un cadru liniştit. Piscina este înconjurată de numeroase şezlonguri rabatabile, iar lângă piscină se află un bar. Restaurantul Hotelului Chaika serveşte preparate din bucătăria internaţională şi bucătăria bulgară, care poate fi savurate în marea sală de mese. La doar 50 de metri de hotel veţi găsi o serie de străzi comerciale. În plus, autobuzul local opreşte la doar 200 de metri distanţă. Acesta oferă conexiuni excelente către oraşul Varna, situat la 7 km distanţă. Aeroportul din Varna este situat la 25 de minute de mers cu maşina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Chaika 2* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, inchirieri auto, recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, seif, camere de familie, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Cele 110 camere sunt dotate cu: Aer Conditionat, balcon cu vedere la mare sau la gradina, baie proprie. Câteva au un dormitor şi un living separat.

Masa hotel

All Inclusive