Hotel White Liliyum 4*



Descriere hotel

Hotelul White Liliyum 4* se afla situat la 65 km de aeroportul din Antalya, la 10 km de orasul Kemer si la 150 m de plaja proprie, in statiunea Camyuva. Hotelul a fost construit in anul 2009, are o suprafata totala de 6 530 m patrati si este compus dintr-o cladire cu 4 nivele: 155 de camere tip Standard room (din care 28 connection room si 1 camera pentru persoanele cu dizabilitati, max. 3 persoane, 24-30 m patrati), 22 de camere tip Large room cu o camera (max. 3+1 persoane, 31 m patrati), 3 camere tip King Suite cu 1 camera (max. 3 persoane, 36 m patrati), 3 camere tip Tema Suite cu 1 camera (max. 3 persoane, 34 m patrati).
Hotelul White Liliyum 4* are un spatiu exterior de dimensiuni reduse, personal ospitalier, fiind recomandat pentru vacante in familie si tinerilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul White Liliyum 4* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie turco-italiana: cu rezervare, o masa/sejur - gratuit), 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara (in sezonul de iarna), 2 tobogane, medic (la cerere), centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si sala de conferinte (140 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca (intrarea) si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, biliard, internet cafe si sporturi nautice.
Copii: bufet, piscina, 2 tobogane acvatice, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), carucior (contra cost) si bona (contra cost).
Plaja este proprie cu nisip/pietris, bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, prosoapele si saltelele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, Aer Conditionat individual, TV, telefon, minibar (apa la sosire, gratuit), seif (contra cost), pardoseala - mocheta, balcon mic si room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.

 

Masa hotel

All Inclusive.