Hotel Laphetos Beach Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Laphetos Beach Resort & Spa 5* este situat in Kizilot, la 37 de km de Alanya, la 23 km de Side şi la 17 km de Avsallar. Aeroportul Gazipasa se află la 74 km distanta. Hotelul are propria zonă de plajă  cu facilități pentru practicarea sporturilor nautice și închiriaza maşini și biciclete. Oaspetii beneficiaza de o piscina in  aer liber deschisa in sezon si restaurant. Camerele ofera vedere la mare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: piscină în aer liber (deschisă în sezon), recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, restaurant (bufet), snack bar, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazine, automat  băuturi, minimarket propriu, lounge/cameră cu TV, fax/copiator, săli de conferinţe  şi petreceri, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit in spatiile publice, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, închirieri biciclete, darts, aqua park, divertisment de seară, club pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă în sezon), sporturi nautice.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer condiţionat, TV cu canale prin satelit, WiFi gratuit, baie cu toaleta, articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.