Last minute la Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort - 5*

Descriere oferta

Last Minute R. Dominicana 
Sejur 7 nopti 
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 30/04/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1475 € / 1371 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Bilet avion cursa charter Madrid– Punta Cana – Madrid;
- Cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat in oferta
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxa aeroport + taxa de intrare in tara
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti-Madrid-Bucuresti
- Cazare Madrid.

Descriere hotel

 Hotelul Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort 5* se află în statiunea Punta Cana, la câțiva pași de Plaja Cabeza de Toro, la 12 km de Barcelo Golf Bavaro, la 14 km de Clubul Cocotal Golf si Country si la 16 km de Aeroportul International Punta Cana. Hotelul apartine brandului Serenade Hotels.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, serviciu de trezire, sali de conferinte si petreceri, seif, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, plaja, cameră de jocuri, club de noapte/DJ, divertisment de seară, gradina, terasă la soare, zona de plaja privata cu acces direct, aer condiţionat, ventilator, camere de familie, camere pentru nefumători, 2 piscine in aer liber, piscina pentru copii, spa și centru de wellness, masaj, sauna, cada cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare detine: aer conditionat, seif, serviciu de trezire, minibar, birou canapea extensibila, cana fierbator, dezinfectant pentru maini, telefon, ventilator, mobilier de gradina, priza langa pat, TV cu ecran plat, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon/terasa, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, papuci de casa, halate de baie, articole de toaleta gratuite.    

Masa hotel

All Inclusive 


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.