Hotel Riu Naiboa 4*



Descriere hotel

Hotelul Riu Naiboa 4* este situat pe coasta orientala a Republicii Dominicane, in Punta Cana, la 30 km de aeroportul din Punta Cana si la 50 km de orasul Higuey. Resortul este imprejmuit de gradini tropicale luxuriante ce au o suprafata de 20.000 m patrati, astfel incat oaspetii hotelului sa se poata bucura pe deplin in mijlocul naturii caraibiene.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 10 restaurante, pizzerie, grill/steak-house, 7 baruri, piscina adulti cu apa dulce de 300 m patrati, piscina adulti cu apa dulce de 380 m patrati cu sectiune dedicata copiiilor, piscina copii de 8m patrati, jacuzzi, SPA, tratamente frumusete, wellness, terasa, solar, coafor/frizerie, magazine diverse, magazin fotografic, chiosc, sala de internet, zona Wi-Fi (gratis), discoteca, sporturi de apa si sporturi de plaja.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu 2 paturi "twin" sau pat matrimonial, aer conditionat, ventilator de tavan, balcon sau terasa, telefon direct, TV satelit, seif, fier si masa de calcat, uscator de par, minibar si filtru ceai/cafea.

Masa hotel

All Inclusive.