Last minute la Ocean Blue & Sand Beach Resort - 5*

Descriere oferta

Last Minute R. Dominicana 
Sejur 7 nopti 
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 08/06/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1305 € / 1200 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Bilet avion cursa charter Madrid– Punta Cana – Madrid;
- Cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat in oferta
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxa aeroport + taxa de intrare in tara
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti-Madrid-Bucuresti
- Cazare Madrid.

Descriere hotel

Hotelul Ocean Blue & Sand Beach Resort 5* din Punta Cana este situat pe plaja si detine 708 suite, 9 restaurante si 10 baruri precum si 2 piscine.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ocean Blue & Sand Beach Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati: asistenta turistica, room service (program limitat), 8 baruri/saloane, 2 baruri la piscine, snack bar, bar pe plaja, asistenta medicala, babysitting contra cost, piscine in aer liber, plaja proprie, servicii Spa, masaj in camera, baie de aburi, sauna, concierge, mic de jun gratuit, fitness, biliard, cafenea, club de noapte, parcare pazita, sali de intruniri/banchete, centru de afaceri, echipament audiovizual, cutie de valori la receptie, majordom, receptie deschisa non stop, cosmetica, schimb valutar, coafor, magazin de cadouri, spalatorie, curatatorie chimica, sala de jocuri/Arcade, patio, barbeque, cafea/ceai in lobby, Aer Conditionat, spatiu expozitional, umbrele la plaja si la piscina, gradina, spatiu depozitare bagaje, 2 sali de conferinte, lant de magazine, internet Wi-Fi, sailing, scufundari, ski nautic, inot, snorkeling, windsurfing, barci cu motor, tenis, instructor yoga, racquetball/squash, baschet, aerobic, volei, echitatie, parasailing, pescuit, teren de sport.

Camere hotel

Camerele hotelului detin zone separate de sedere, balcon, Aer Conditionat, acces din coridoare exterioare, telefon, frigider, mini bar, baie proprie cu dus/cada, halate de baie, articole de toaleta, uscator de par, telefon in baie, cantar de baie, TV LCD cablu, radio cu ceas desteptator, birou, fier si masa de calcat, sofa, internet Wi-Fi contra cost, seif, cada spa, canale de filme gratuite, espressor.

Masa hotel

All inclusive


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.