Hotel Iberostar Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Punta Cana 5* este situat pe coasta de sud, pe frumoasa plaja Bavaro, la 35 de mile de orasul Higuey. Hotelul face parte din lantul international de resorturi Iberostar si formeaza un complex cu hotelul partener – Iberostar Dominicana. Aceasta reprezinta o oportunitate pentru oaspetii resortului ce vor beneficia de facilitatile ambelor locatii, lantul hotelier Iberostar fiind considerat unul dintre hotelurile de top din Punta Cana.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Punta Cana 5* ofera turistilor sai receptie 24 de ore, 2 lifturi, un bar, o cafenea, un salon de coafura si un supermarket. Hotelul mai dispune de 5 restaurante cu dotate cu Aer Conditionat (1 restaurant tip bufet si 4 restaurante a la carte) cu zone speciale pentru nefumatori. Oaspetii care sosesc cu masina pot folosi parcarea auto si facilitati de garaj. In plus, exista o farmacie, un club de noapte si acces la Internet (la o taxa suplimentara). Exista un club pentru copii mici si mai multe locuri de joaca pentru adolescenti. Hotelul Iberostar Punta Cana 5* mai dispune de servicii complexe de spalatorie.


Camere hotel

Hotelul cuprinde un total de 346 camere si are 4 etaje. Camerele sunt elegante si sunt dotate cu baie cu uscator de par, o linie
telefonica directa, TV satelit / cablu, minibar / frigider, Aer Conditionat, un balcon sau terasa si un seif.

Masa hotel

All Inclusive.