Hotel Panorama Studios 3*



Descriere hotel

Hotelul Panorama Studios 3* se află la distanta de 1,5 km de centrul orasului Rodos si la 13 km de Aeroportul Internațional Diagoras. Pe plaja Faliraki se găsesc numeroase cluburi de noapte, la numai 20 de minute de mers cu masina. Restaurantul oferă mic dejunuri variate, specialiotati grecești, chinezești și internaționale la cină, iar barul de la piscină serveste băuturi, gustări și înghețată.    

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Panorama Studios 3* ofera: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grătar, WiFi gratuit, seif, magazine, minimarket propriu, lift, camere de familie, aer condiţionat, încălzire, parcare publica gratuita fara rezervare, bar, restaurant, snack bar, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, fax/copiator, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, spalatorie, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete, tenis de masă, masaj, biliard.

Camere hotel

Cele 28 de studiouri si apartamente  sunt dotate cu: aer condiționat, balcoane, zone de relaxare cu TV, bucătării sau chicinete cu fierbătoare electrice și mini frigidere si WiFi gratuit.

Masa hotel

Fara masa.