Hotel Angela Suites & Lobby 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

 Hotelul Angela Suites & Lobby 3* este situat in centrul orasului Rhodos, la cativa metri de Piata Academia, in  apropierea tuturor atractiilor principale. Celebra  Acropola din Rhodos, cu vedere la Marea Egee si la oras, se afla la doar 15 minute de mers pe jos, iar cea Plaja Elli este la mica distanta de mers pe jos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, bar, cafenea, terasă, parcare pe stradă, fax/copiator, aer condiţionat, incalzire, lift, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, închirieri auto, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, menaj zilnic, presă pentru călcat pantaloni, babysitting/servicii pentru copii, piscină în aer liber, masaj, umbrele de plaja, sezlonguri, tururi cu bicicleta, galerii de artă temporare, aqua park, drumetii, inchirieri biciclete, ciclism, bowling, echitatie, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer condiţionat, seif, intrare privata, serviciu de trezire, balcon, priza langa pat, TV cu canale prin satelit, frigider, seif, birou, mobilier de grădină, incalzire, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.