Last minute la Tryp Habana Libre - 5*

Descriere oferta


Last Minute
Havana
Sejur 7 nopti
Plecre din Madrid

Plecare in data de: 19/05/2024

Masa: Mic dejun

Pret: 1269 € / 1163 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti cu Mic dejun;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Havana;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Havana - Madrid;
- Taxe aeroport
- Taxa viza
- Asigurare de baza.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti;
- Cazare in Madrid
- Cheltuieli personale, bacsisuri, alte cheltuieli neprevazute in oferta.

Descriere hotel

Hotelul Tryp Habana Libre 5* este situat chiar in centrul orasului Havana, in locul unde incepe "La Rampa", centrul celor mai importante ministere, a Universitatii din Havana si a vietii nocturne. Hotelul  se afla  la numai 500 m fata de riviera Havanei si la mica distanta de centrul istoric al orasului, inclus in Patrimoniul umanitatii din 1982. Intre punctele de interes se afla: Catedrala (4 km), Portul (4 km), Centrul de Congrese si Conventii (10 km), Aeroportul International (17 km), frumoasele Playas del Este (20 km).

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tryp Habana Libre 5* dispune de: 4 restaurante, cafenea, 4 baruri, grill bar, piscina exterioara (contra cost) pentru adulti si copii, cabaret, sala de reuniuni, curatatorie/spalatorie, centru de afaceri, coafor, boutique, magazin de souvenir-uri si presa, mini-market, baby sitter, casa de schimb valutar, parcare, galerie comerciala, birou de turism.

Camere hotel

Hotelul detine 572 de camere dispuse pe 25 de etaje. Fiecare din acestea are: Aer Conditionat, seif (contra cost), baie proprie, telefon direct, uscator de par, TV satelit, frigider, room service non stop.

Masa hotel

Mic dejun


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.