Hotel Playa de Oro 4*



Descriere hotel

Hotelul  Playa de Oro 4* este situat in centrul orasului Varadero, cu fata spre ocean, in apropierea plajei cu nisip alb. Acest hotel face parte din lantul hotelier Accor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Playa de Oro 4* pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop, acces direct la plaja, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, balcon/terasa, coafor, club de noapte, asistenta medicala, gradina, bar, jacuzzi, bar pe plaja, ascensor, loc de joaca pentru copii, masaj, calculatoare cu acces la internet, paracre, piscina in aer liber, bar la piscina, program de animatie, prosoape, umbrele , sezlonguri la piscina, restaurant, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, magazine, servicii valet, inchirieri masini, babysitting/supraveghere copii, badminton, volei pe plaja, scufundari, teren de tenis, tir cu arcul, aerobic, surf, inchirieri barci, echitatie, biliard, tenis de masa, teren de golf, inchirieri biciclete.

Camere hotel

Cele 371 de camere ale hotelului dispun de:  Aer Conditionat. birou, frigider, salon, seif, TV satelit, telefon, baie cu cabina de dus si cada, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive