Hotel Melia Peninsula Varadero 5*



Descriere hotel

Hotelul Melia Peninsula Varadero 5* face parte din grupul Melia si este situat pe un platou stancos ingust, chiar la plaja cu nisip fin din Varadero. Centrul de cumparaturi Plaza America se afla langa hotel. Statiunea Varadero se afla  la cca 30 km distanta fata de hotel.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Melia Peninsula Varadero 5* ofera turistilor sai bazine speciale pentru copii, jacuzzi, terasa pentru stat la plaja si pool-bar (sezlonguri, umbrele, prosoape si pe plaja fara costuri suplimentare) premisele unui concediu perfect. Cele 490 de camere sunt dispuse in forma de stea intr-o cladire de 6 etaje, al carei centru dispune de o curte interioara si o sala de primire a oaspetilor, decorata pitoresc cu plante tropicale si mici cascade de apa. Din punct de vedere culinar, oaspetii au la dispozitie restaurantul principal cu diverse bufete tematice sau in unul dintre cele 3 restaurante a la carte ce ofera specialitati steak, internationale, peste si fructe de mare. 4 baruri asigura bauturi racoritoare si o cafeteria pune la dispozitia oaspetilor mici gustari (24h). Printre alte dotari ale hotelului se numara un coafor, magazine, terminal de Internet, serviciu de spalatorie, serviciu medical, statie de inchiriere masini (partial contra cost). Programe de divertisment pe tot parcursul zilei si seri cu sport, jocuri si spectacole intregesc oferta hotelului. Activitati sportive incluse: centru fitness, tenis (cu nocturna), baschet, volei pe plaja, catamaran, windsurf, caiac, snorkeling, scufundari in piscina pentru incepatori.
Contra cost: biliard, scufundari, masaj, teren de golf cu 18 gauri situat la o distanta de aproximativ  5 minute de hotel.

Camere hotel

Camere Standard (aproximativ 26 metri patrati) sunt dotate cu baie sau dus, uscator de par, TV, telefon, Aer Conditionat, minibar, facilitati pntru cafea, seif si balcon.
Camere Standard Sea View (aproximativ 26 metri patrati) au aceleasi dotari ca si cele standard, dar cu vedere la mare.
Camere Superior Sea view (aproximativ 38 metri patrati) au aceleasi dotari ca si cele Standard, dar mai confortabile, cu balcon sau terasa mai mari.

Masa hotel

All inclusive.