Last minute la Melia Habana - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Havana
Sejur 7 nopti
Plecre din Madrid

Plecare in data de: 30/04/2024

Masa: Mic dejun

Pret: 1588 € / 1480 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti cu Mic dejun;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Havana;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Havana - Madrid;
- Taxe aeroport
- Taxa viza
- Asigurare de baza.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti;
- Cazare in Madrid
- Cheltuieli personale, bacsisuri, alte cheltuieli neprevazute in oferta.

Descriere hotel

Hotelul Melia Habana 5* este situat pe malul oceanului vis a vis de Miramar Trade Center si imediat dupa Convention Center in Havana.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Melia Habana 5* isi intampina oaspetii cu urmatoarele facilitati: servicii medicale non stop, serviciu concierge, spalatorie/curatatorie chimica, mini club, galerie de arta, birou turistic, fax, internet Wi-Fi, parcare, sala de gimnastica, inchiriere auto, salon de intretinere corporala, schimb valutar, room service, centru de afaceri, club de degustare a tigarilor de foi, cocktailuri de bun venit si la alegere, masaj, sauna, jacuzzi, babysitting, organizare nunti, facilitati pentru luna de miere.

Camere hotel

Camerele hotelului detin Aer Conditionat, seif, telefon in camera si in baie, terasa sau balcon, TV satelit, mini bar asortat, uscator de par, cafetiera/ceainic electric.

Masa hotel

All inclusive


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.