Hotel Iberostar Laguna Azul 5*



Descriere hotel

Hotelul Iberostar Laguna Azul 5* este situat pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Varadero, ce se intinde pe Coasta de Nord a Cubei. Hotelul se afla la doar 25 km de aeroportul international. Apele cristaline ale Marii Caraibelor si padurile tropicale luxuriante din jurul hotelului creaza conditiile de un farmec deosebit pentru o vacanta exotica.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Laguna Azul 5* dispune de receptie, camera pentru intalniri, internet cafe, o discoteca, scena de teatru pentru spectacole, 15 unitati distincte: 9 baruri si 5  restaurante,un centru spa cu servicii complete, wellness cu sauna, jacuzzi, masaj, sala de gimnastica, salon de infrumusetare, 6 piscine, prosoape la piscina, miniclub(pentru copii 4-7 ani), baie turceasca, servicii medicale, loc de joaca pentru copii, sporturi pe apa, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri la plaja, sala de fitness, teren de golf in apropierea hotelului.

Camere hotel

Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camere: duble, duble cu vedere la mare, suite. Toate camerele sunt echipate la un standard de 5 stele, TV satelit, telefon, fier de calcat, Aer Conditionat, minibar, facilitati pentru pregatirea cafelei/caiului, seif, balcon/terasa, bai modern echipate. Suitele au living separat de dormitor.

Masa hotel

All inclusive.