Hotel Blau Marina Varadero 5*



Descriere hotel

Hotelul  Blau Marina Varadero 5* este situat la aproximativ 54 km de aeroportul din Varadero, direct pe plaja, langa parcul ecologic Punta Hicacos si langa cel mai important punct maritim din Cuba, Marina Gaviota. Hotelul isi incanta oaspetii cu o multime de activitati zilnice, precum si cu spectacole nocturne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Blau Marina Varadero 5* pune la dispozitia turistilor o varietate de posibilitati de relaxare si distractie: 5 restaurante, 6 baruri, piscine, salon de infrumusetare (contra cost), boutiques-uri, birou business, sala de gimnastica, discoteca, sezlonguri si prosoape la piscina, servicii medicale (contra cost), bauturi premium (contra cost), room service (contra cost), centru spa (contra cost), curs de golf (contra cost), caiac, sporturi pe apa, tenis de camp, snorkeling, windsurfing.

Camere hotel

Hotelul are un numar de 548 Junior suite dotate cu: Aer Conditionat, TV, filtru de cafea, mini bar, balcon/terasa, un pat dublu sau 2 3/4 paturi, baie cu cada, uscator de par, fier de calcat, grad de ocupare 3 adulti (sau 2 adulti si 2 copii).

Masa hotel

All inclusive